NL | EN | FR

Uitnodiging interactieve design workshop BIM

22 februari 2016

Op woensdag 30 maart 2016 vindt de interactieve design workshop BIM van Europees onderzoeksproject Streamer plaats. Tijdens het project wordt onderzoek gedaan naar de toepassing en bijdrage van BIM op het gebied van Energie Efficiënt Bouwen in de vroege projectfase.

dJGA is als consortiumpartner betrokken bij Streamer. Wij zijn taskleader van twee taken en zijn zeer enthousiast over het bundelen van kennis en het inbrengen van onze expertise in onderzoek en innovatie. Martjan den Hoed van Gortemaker Algra Feenstra zal spreken tijdens de workshop.

Het onderzoeksproject is inmiddels halverwege en voor het team is het een ontdekkingsreis geweest op allerlei gebieden. Wat kan BIM voor ons betekenen, wat betekent deelname in een dergelijk Europees onderzoeksproject en hoe brengen we theorie en praktijk bij elkaar?

De workshop wordt georganiseerd door Rijnstate:
“In de interactieve design workshop nemen we u mee door het project. We dagen u uit om met ons en onze Nederlandse projectpartners te kijken naar de resultaten tot nu toe, de toepasbaarheid hiervan en de mogelijke ontwikkelingen binnen het project in de komende 24 maanden. Tijdens deze workshop horen we graag uw ervaring op het gebied van BIM.”

U kunt zich aanmelden voor de workshop via Rijnstate.


Deel dit project
20150924 Mid Term Review EC Streamer - Brussels kopie