Kantoor Rotterdam

Het kantoor van Gortemaker Algra Feenstra is gelegen in hartje Rotterdam, op de Wilhelminapier. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of op fiets.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Met de auto
Kom je met de auto? Plan je reis naar Wilhelminakade 310, 3072 AR Rotterdam

Parkeren
Op drie minuten loopafstand van ons kantoor is er mogelijkheid voor (betaald) parkeren Q-Park De Rotterdam en Q-Park Boston–Seattle Deze garages zijn voorzien van oplaadpunten voor uw elektrische auto.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal bereik je het kantoor met de metro (lijn D en E) en de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Stap uit bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen naar Wilhelminakade 310.

Op de fiets
Kom je op de fiets? Plan je reis naar Wilhelminakade 310, 3072 AR Rotterdam Op de Wilhelminapier is er geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er overal op de pier, fietsparkeerplekken.

Kantoor Brussel

Het kantoor van Gortemaker Algra Feenstra Brussel is te vinden op het terrein van Tour & Taxis wat gelegen is ten Noordwesten van het stadscentrum. Het kantoor is gevestigd in het Koninklijk Pakhuis.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Met de auto
Kom je met de auto? Plan je reis naar Havenlaan 86C, Brussels, Belgium

Parkeren
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor (betaald) parkeren. De garages zijn voorzien van een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Met de trein
Het Noordstation direct toegankelijk vanuit heel België, ligt op minder dan 1 km van Tour & Taxis.

Op de fiets
Tour & Taxis makkelijk bereikbaar met de fiets dankzij een nieuw aangelegd fietspad Er zijn verschillende fietsenstallingen op het terrein te vinden.

Met de metro
​​Metro Ijzer, Ribeaucourt en Pannenhuis (metrolijn 2-6) liggen op 10 minuten loop afstand.

Met de bus
Tour & Taxis is bereikbaar via buslijnen: 14, 20, 57, 88, 89

Colofon

Alle webpagina’s op deze site zijn met zorgvuldigheid samengesteld. Gortemaker Algra Feenstra streeft ernaar om deze website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van (onderdelen van) deze webpagina’s na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is.

Fotografie

Foto’s van onze projecten zijn gemaakt door de fotografen Ronald Tilleman, Rob van Esch van Ruimtes in BeeldChristian RichtersDaria Scagliola, Rob Hoekstra, Tom Kroeze, Iemke RuigeRik Klein GrotinkFrank HanswijkTon BorsboomRoos Alderhoff en Huib Kooyker. De dronebeelden zijn gemaakt door ME visuals. Op deze foto’s rusten verschillende auteurs- en gebruiksrechten. Voor specifiek gebruik is het belangrijk om contact met ons op te nemen, zodat wij u daarbij kunnen helpen.

Webdesign

Deze website is ontworpen door Duet Digital.