Innovatie als traditie

Bureau
Gortemaker Algra Feenstra spant een brug tussen vernieuwing en traditie. De vele jaren kennis en ervaring samen met onze toekomstgerichte instelling staan borg voor een architectenbureau dat voor praktisch elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing kan ontwikkelen en uitvoeren. Door de vele disciplines verenigd binnen het bureau hebben we een zeldzame veelzijdigheid.

Heldere oplossingen voor complexe opgaven

Naast ontwerpwerk doen wij ook onderzoek, zowel in opdracht als op eigen initiatief. De kennis die hiermee vergaard wordt kunnen we daadwerkelijk praktisch toepassen, waarmee we een bureau zijn dat zich blijft vernieuwen en experimentele methodes toepast om complexe vraagstukken op te lossen.

 

Architectuur gaat over mensen, niet alleen over gebouwen!

Samenwerkingen staan voor het bureau centraal. Zowel met opdrachtgevers als met andere bureaus. We werken niet alleen vóór, maar ook met opdrachtgevers. Ook betrekken we de gebruikers bij het ontwerpproces: ‘users as designers’. Zo doen we waar we het beste in zijn: ontwerpen voor de leefomgeving van de mens!