NL | EN | FR

Europese Aanbesteding uitgeschreven voor realisatie C.T. Stork College

26 mei 2015

Ten behoeve van de realisatie van de nieuwe huisvesting voor de Gilde College en de Spindel heeft de Stichting C.T. Stork College een Europese Aanbestedingsprocedure uitgeschreven. Gortemaker Algra Feenstra is (in samenwerking met Morfis) verantwoordelijk voor het bouwkundig en constructief ontwerp van de school.

De werkzaamheden betreffen de nieuwbouw ten behoeve van het VMBO en sporthal te Hengelo. De totale opgave bestaat uit circa 11.500 m² BVO voor het VMBO en ca. 2.200 m² BVO voor de sporthal. Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen.

De nieuwe VMBO school wordt op de locatie aan de Fré Cohenstraat en Dijksweg gevestigd. In het nieuwe gebouw zullen 1.100 leerlingen en circa 340 medewerkers gevestigd worden. De school is ingericht met vijf domeinen, techniek, zorg & welzijn, economie & ondernemen, onderbouw en theoretische leerweg. De leerlingen krijgen zowel de praktijklessen als de theorie vakken in de genoemde domeinen, waardoor veel loop door de school voorkomen wordt. Daarnaast zijn er nog ruimten ingericht voor kunst & cultuur, Nabisk en het leerwerktraject.

Lees meer over C.T. Stork College.


Deel dit project
C.T. Stork College Gortemaker Algra FeenstraC.T. Stork College 1