NL | EN | FR

DHA handelsmissie in Turkije

10 november 2012

Van dinsdag 6 november tot en met vrijdag 9 november 2012 nam Maurits Algra als een van de vertegenwoordigers van Dutch Health Architects deel aan de Nederlandse handelsmissie die samen met Marc Rutte een bezoek bracht aan Turkije.

De handelsmissie stond in het teken van het verder verstevigen van de diplomatieke en economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije. Dit jaar is het 400 jaar geleden dat Nederland en Turkije diplomatieke relaties met elkaar aangingen.

Dutch Health Architects is een joint venture bestaande uit twee Nederlandse architectenbureaus EGM architecten en Gortemaker Algra Feenstra, beiden toonaangevend en gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Dutch Health Architects kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen van ziekenhuizen en andere gebouwen voor de gezondheidszorg. Naast het ontwerpen voor de gezondheid, zowel internationaal als voor onze binnenlandse markt, heeft Dutch Health Architects expertise in stedenbouw, het ontwerpen van gebouwen voor de overheid en openbare instellingen, woningen en kantoorgebouwen.

Meer informatie is terug te vinden op de website www.dutchhealtharchitects.nl.

(afbeeldingen via o.a. Task Force Health Care)


Deel dit project
nieuw1nieuws3nieuws2