NL | EN | FR

Adres

bezoekadres: Las Palmas, Wilhelminakade 310, 3072 AR Rotterdam
postadres: Postbus 51113, 3007 GC Rotterdam

telefoon: +31 (0)10 297 3030
email: info@gaf.eu
kvk: 29033487

Routebeschrijving

Het kantoor van Gortemaker Algra Feenstra is gelegen in hartje Rotterdam, op de Wilhelminapier. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van een oplaadpunt voor uw elektrische auto. In de nabije omgeving van ons kantoor is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Per auto vanaf Dordrecht/Breda
Vanaf knooppunt Ridderkerk volgt u de A16. Neem afrit 24 richting De Kuip. U komt dan op de Stadionweg. Blijf de Stadionweg volgen rechts langs het Feyenoordstadion ‘de Kuip’ en over het Varkenoordse viaduct. De naam verandert dan in Laan op Zuid. Rij deze helemaal uit totdat hij linksaf draait. Dit gedeelte heet Wilhelminakade. Bij de stoplichten onder aan de Erasmusbrug rechtdoor de Wilhelminapier op. Aan het einde van de Wilhelminakade ligt de parkeerplaats tussen Las Palmas en Hotel New York.

Per auto vanaf Gouda/Utrecht
Vanaf de A20 gaat u bij het knooppunt Terbregge de A16 op. Deze volgt u tot het Kralingseplein. Hier neemt u afrit 25 Centrum. U komt dan op de Abram van Rijckevorselweg, verderop Maasboulevard. Deze blijft u volgen tot voorbij de Willemsbrug. Dan gaat u bij de stoplichten linksaf de Erasmusbrug over. Aan de overkant van de brug rechtsaf de Wilhelminapier op. Aan het einde van de Wilhelminakade ligt de parkeerplaats tussen Las Palmas en Hotel New York.

Per auto vanaf Delft/Den Haag & Schiedam/ Vlaardingen
Vanaf het Kleinpolderplein volgt u de A20. Bij het knooppunt Terbregge neemt u de rechterbaan, de A16 op. Deze volgt u tot het Kralingseplein. Hier neemt u afrit 25 Centrum. U komt dan op de Abram van Rijckevorselweg. Zie verder hierboven vanaf de richting Gouda/Utrecht.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal
U neemt vanaf het Centraal Station de metro (Erasmuslijn) tot station Wilhelminaplein. Verlaat het metrostation via de uitgang Luxor theater/ Wilhelminakade. Las Palmas is dan nog vijf minuten lopen (tussen het Luxor theater en het KPN-gebouw rechtdoor de Wilhelminapier op).