NL | EN | FR

Viering 10 jaar THV AR-TE – Gortemaker Algra Feenstra – STABO

23 december 2014

Op 4 december 2014 heeft de directie van de Tijdelijke Handelsvennootschap (THV) AR-TE – Gortemaker Algra Feenstra – STABO ter ere van haar tienjarig jubileum enkele key-personen uit de Vlaamse ziekenhuissector uitgenodigd in de BOZAR te Brussel. Na een bezoek aan de Rubenstentoonstelling konden impressies worden uitgewisseld tijdens een walking dinner.

De THV verenigt sinds 2004 de belangrijkste disciplines voor de studie en realisatie van innovatieve ziekenhuisprojecten en zet in op projecten die tegelijk inspirerend, duurzaam, realistisch en hoogkwalitatief zijn.

Sinds 10 jaar vormen AR-TE – Gortemaker Algra Feenstra – STABO een gevestigde waarde in de ziekenhuissector in België, met talrijke referenties, met name voor de Universitaire Ziekenhuizen Leuven, het Universitair Ziekenhuis Gent, het Regionaal Ziekenhuis Maas en Kempen te Maaseik, het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius te Dendermonde en het Regionaal Ziekenhuis Jan Portaels te Vilvoorde.

Het ontwerpteam is uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor wie architecturale vorm, technische prestatie en integrale duurzaamheid in perfecte symbiose samengaan met het welzijn van de mens.


Deel dit project
THV Rubens OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA