NL | EN | FR

Lezing op internationaal podium voor Gortemaker Algra Feenstra

14 april 2017

Voor het European Healthcare Design Congress 2017 in Londen is Gortemaker Algra Feenstra uitgekozen uit honderden inzendingen om een presentatie over het Reactiverende ziekenhuis te geven op het internationale congres. Tevens mag Gortemaker Algra Feenstra een posterpresentatie geven over STREAMER.

De Jury van het European Healthcare Design congres heeft de ingezonden paper: Re-activate! Create an activating patient environment by creating a non-bed-centric environment geselecteerd om gepresenteerd te worden. Architect-directeur Roelof Gortemaker zal hierbij de presentatie verzorgen en de toeschouwers meenemen met het lopende onderzoek het ‘Reactiverend ziekenhuis’. Dit project is opgezet voor het Diakonessenhuis in samenwerking met een aantal producenten en medewerkers van het ziekenhuis zoals fysiotherapeuten en TNO, en werkt aan een totaal concept voor de beddenafdeling van de toekomst.

Ook voor de inzending van STREAMER: Optimised design methodologies  kregen wij een positieve reactie van de jury.

We are pleased to confirm the acceptance of your abstract for presentation in a poster format at this year’s European Healthcare Design 2017 Congress & Exhibition.

Het vier jaar durende project voor Horizon 2020 van de EU, genaamd Streamer, is een onderzoek naar het beperken van de energievraag van ziekenhuizen op basis van BIM en een nieuwe ontwerpmethodiek. Dit onderzoek in samenwerking met in totaal negentien consortium partners met zeven nationaliteiten bundelt zeer veel kennis en expertise met een integrale aanpak van het ontwerpproces.

Graag zien we u terug op het European Healthcare Design Congress 2017 van 11 juni-14 juni 2017.


Deel dit project