NL | EN | FR

Colofon

Alle webpagina’s op deze site zijn met zorgvuldigheid samengesteld. Gortemaker Algra Feenstra streeft ernaar om deze website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van (onderdelen van) deze webpagina’s na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is. Een verbetering voor deze website kan worden doorgeven middels het contactformulier.

Fotografie

Foto’s van onze projecten zijn gemaakt door de fotografen Rob van Esch van Ruimtes in BeeldChristian RichtersDaria Scagliola, Rob Hoekstra, Tom Kroeze, Iemke RuigeRik Klein GrotinkFrank Hanswijk, Ton BorsboomRoos Alderhoff en Huib Kooyker. De medewerkerfoto’s zijn gemaakt door Hilbert Krane. Op deze foto’s rusten verschillende auteurs- en gebruiksrechten. Voor specifiek gebruik is het belangrijk om contact met ons op te nemen, zodat wij u daarbij kunnen helpen.

Webdesign

Deze website is ontworpen door G.A.F. en de technische realisatie is verzorgd door Presta. De eerste versie van deze website ging live in juli 2013. Onder de motorkap draait hij op het open source systeem WordPress. Gebruikte fonts zijn Futura en Avenir.