NL | EN | FR

Visie

Gortemaker Algra Feenstra spant een brug tussen vernieuwing en traditie. De vele jaren kennis en ervaring samen met onze toekomstgerichte instelling staan borg voor een architectenbureau dat voor praktisch elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing kan ontwikkelen en uitvoeren. Door de vele disciplines verenigd binnen het bureau heeft Gortemaker Algra Feenstra een grote veelzijdigheid.

Gortemaker Algra Feenstra is daarnaast gespecialiseerd in onderzoeksprojecten, zowel in opdracht als zelf-geïnitieerd. De kennis die hiermee vergaard wordt, kan Gortemaker Algra Feenstra ook praktisch toepassen, hetgeen resulteert in een bureau dat zich steeds blijft vernieuwen en experimentele methodes kan toepassen om complexe vraagstukken aan te pakken.

Samenwerkingen staan bij Gortemaker Algra Feenstra centraal. Zowel met opdrachtgevers als met andere bureaus. We werken niet alleen vóór, maar vooral mét opdrachtgevers. Ook betrekken we de gebruikers bij het ontwerpproces: users as designers. Zo doen we bij Gortemaker Algra Feenstra waar we het beste in zijn: ontwerpen voor de leefomgeving van de mens!